Methoden

Bij Weerfit fysiotherapie en osteopathie behandelen we via verschillende methoden. U kunt bij ons terecht voor onder andere sportblessures, rugklachten, schouderklachten, maar ook artroseklachten en revalidatie na operaties.

fysiotherapie

Bij Weerfit fysiotherapie is herstel niet alleen fysiek, het is ook persoonlijk. U kunt op ons rekenen bij elke stap van het herstel. Om u te supporten, u te motiveren en om u fitter dan ooit naar buiten te zien gaan.

Lees verder

osteopathie

Weerfit Osteopathie Enschede hanteert drie bewegingssystemen die in het lichaam op hun beweeglijkheid en dynamiek worden onderzocht . Er dient een goede balans te zijn tussen deze systemen en voor optimale gezondheid.

Lees verder

workshops

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Onze workshops kunnen je daar bij helpen!

 

Lees verder

infraroodhterapie

Infraroodtherapie maakt gebruik van infraroodlicht, een soort licht dat we niet kunnen zien, maar wel als warmte kunnen voelen.

Lees verder

personal training

Fit worden willen we toch allemaal? Maar wat is fit zijn nou echt en op wat voor een manier kun je het meest efficiënt te werk gaan om dit doel te behalen?

Lees verder

sportfysiotherapie

Welke sport u ook beoefent onafhankelijk van welk niveau of leeftijd. U bent graag in beweging en dat wilt u zo houden.

Lees verder

baby's en kinderen

Een baby die veel huilt. Een kind dat slecht slaapt, hoofdpijn heeft of onverklaarbare buikpijn. Soms hebben baby’s en kinderen klachten zonder dat daarvoor direct een duidelijk aanwijsbare oorzaak is.

Lees verder

fitte moeders

Fit zijn is voor iedereen belangrijk, ook tijdens én na je zwangerschap! Sporten tijdens én na de zwangerschap onder professionele begeleiding? Dat kan bij Weerfit: Fitte Moeders! 

Lees verder

manuele therapie

Een hands-on onderzoek- en behandelingsmethode gericht op het functioneren van de wervelkolom, gewrichten en omliggende spieren.

Lees verder

dry needling

In eerste instantie zal uw therapeut, samen met u, op zoek gaan naar de juiste plek waar de pijnklacht gecentreerd wordt om te kijken of het hier gaat over een triggerpoint en of deze met dry needling het beste behandeld kan worden.

Lees verder

oedeemtherapie

Weerfit Osteopathie Enschede biedt Oedeemfysiotherapie aan, dit is een specialisme binnen de fysiotherapie dat is gericht op het afvoeren van vochtophopingen in het lichaam.

Lees verder

coaching

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Fysiek, maar ook geestelijk. Wil jij weer in Balans komen? Weerfit Coaching kan je hierbij verder helpen.

 

Lees verder