Personal training

Fit worden willen we toch allemaal? Maar wat is fit zijn nou echt en op wat voor een manier kun je het meest efficiënt te werk gaan om dit doel te behalen? Veel mensen kunnen hier echter geen antwoordt op geven en dat is ook zeker niet erg als je niet over de juiste voorkennis beschikt. Hoe beweeg je nu dagelijks? Voer je de oefeningen wel goed uit? En wat moet ik nu eten? Dit zijn toch vaak de vragen die blijven hangen in ons hoofd. Het gevaar wat hier dan dreigt is dat wanneer we teveel twijfelen en niet onze resultaten behalen. De demotivatie de overhand neemt en we al snel de handdoek in de ring dreigen te gooien.

Bij Weerfit pikken we deze handdoek voor u op en kunnen we antwoordt bieden op deze vragen. Maar waarom eigenlijk? Dit om de reden dat er met Weerfit Personal Training goed gekeken wordt naar hoe je dagelijks beweegt, dit noemen we de bewegingsvoorkeuren. Door deze methode als basis te gebruiken voor het trainingsschema werken we effectief en specifiek aan de fitheid van uw lichaam. Intake plannen?

Personal training kan oa. ingezet worden bij:
  • Life style verandering
  • Sportprestatie verbeteren
  • Techniek training
  • Houdingsverbetering
  • Vetverlies / Afvallen
  • Sterker maken van Core

Met Weerfit personal training bieden wij de mogelijkheid om 1 op 1, samen of in kleine groepen te trainen om jou persoonlijke doelen te halen. Er is bij Weerfit ruimte voor iedereen en elk instapniveau maar ook zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van (top) sporters. We staan klaar als een sterk onderlegd medisch team om uw ogen te openen naar een ander denkniveau van trainen die voor u nog ongekend is. Laten we daarom samen de stappen maken naar uw persoonlijke doel met ondersteuning van onze bedrijfsvisie. Fit worden!!! En fit blijven!!

Wil jij meer informatie of alvast een intake inplannen? Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Direct afspraak maken