Fitte Moeders 

Fit zijn is voor iedereen belangrijk, ook tijdens én na je zwangerschap! Sporten tijdens én na de zwangerschap onder professionele begeleiding? Dat kan bij Weerfit: Fitte Moeders! 

Wat is Fitte Moeders 
Fitte Moeders is een actieve cursus om tijdens maar ook na de zwangerschap in beweging te blijven. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het zo probleemloos mogelijk je zwangerschap doorlopen. Op een goede manier bewegen is erg belangrijk tijdens en na de zwangerschap. Het in beweging blijven tijdens de zwangerschap heeft een positief effect op de gezondheid en het herstel na de bevalling, waardoor zwangerschapsklachten zoveel mogelijk voorkomen of beperkt kunnen worden. Fitte Moeders is o.a. gebaseerd op Weerfit training, wat inhoudt dat specifiek gekeken wordt naar het bewegingspatroon van de moeder en op basis daarvan een training wordt aangepast.

De cursus bestaat uit 10 actieve lessen. Tijdens deze lessen wordt gestart met een warming up, gevolgd door specifieke oefeningen gericht op kracht maar ook coördinatie van o.a. bekkenbodem, billen en benen. Afsluitend een cooling-down, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Daarnaast is bij elke les een theoretisch deel, waar de veranderingen tijdens en na de zwangerschap besproken worden maar ook tips worden gegeven over o.a. houding en tiltechnieken. Ook worden aanvullende lezingen aangeboden voor moeder en kind. 

Intake 
Voorafgaand de eerste les vindt een intake plaats, dit om de training zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Voor wie
Met Fitte Moeders kan gestart worden vanaf de 12e week van je zwangerschap tot aan de bevalling en vanaf de 6e week na de bevalling. Ook dames die niet hebben deelgenomen voor de bevalling aan Fitte Moeders zijn van harte welkom om na de bevalling aan te sluiten. 

Cursusdata, lestijden en tarieven
Fitte Moeders wordt op de maandagochtend om 9:30-10:30 uur en op de woensdagavond van 19:30-20:30 uur gegeven aan de Begoniastraat 182. Tarieven: Fitte Moeders 10 lessen €100 of 5 lessen €60.

Wil jij je aanmelden of meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 053-7850601.