Nieuw bij Weerfit: De Kracht en Gezondheidsvoordelen van Infraroodtherapie

Bij Weerfit blijven we onze diensten vernieuwen en verbeteren om jou de beste zorg te kunnen bieden. Daarom zijn we verheugd om infraroodtherapie te introduceren, een nieuwe behandeling in onze praktijk die tal van gezondheidsvoordelen biedt. Lees verder om meer te ontdekken over infraroodtherapie, de Clearlight Dome die we gebruiken, en de verbazingwekkende voordelen die het kan opleveren voor je gezondheid en welzijn.

Wat is infraroodtherapie?
Infraroodtherapie maakt gebruik van infraroodlicht, een soort licht dat we niet kunnen zien, maar wel als warmte kunnen voelen. Bij Weerfit gebruiken we de Clearlight Dome voor onze infraroodtherapiesessies. Dit is een draagbare, halfronde 'dome' waarin je comfortabel kunt liggen terwijl je de warmte van het infraroodlicht ervaart.

De Gezondheidsvoordelen van Infraroodtherapie
Wat maakt infraroodtherapie zo bijzonder? Het zijn de indrukwekkende gezondheidsvoordelen die het kan bieden:

Verbeterde Bloedsomloop: De warmte van het infraroodlicht helpt je bloedvaten te ontspannen en te verwijden. Dit kan de bloedsomloop verbeteren, wat goed is voor je hart en je algehele gezondheid.

Pijnverlichting: Infraroodtherapie kan effectief zijn bij het verminderen van pijn, vooral bij chronische aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie. Het warme licht helpt spieren te ontspannen en kan pijn en stijfheid verlichten.

Stressvermindering: Infraroodtherapie biedt een rustig moment om te ontspannen. Het kan helpen stress en spanning te verminderen, waardoor je je kalmer en meer ontspannen voelt.

Ontgifting: Infraroodlicht kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam. Dit gebeurt als je zweet, wat wordt gestimuleerd door de warmte van de therapie.

Hoe werkt een infraroodtherapie sessie bij Weerfit?
Bij je eerste bezoek aan Weerfit voor infraroodtherapie, leggen we je aan de balie uit hoe de behandeling werkt en wat je kunt verwachten. Daarna ga je in de Clearlight Dome liggen voor je infraroodtherapiesessie. Een sessie duurt in totaal een uur, wat je voldoende tijd geeft om te ontspannen en te genieten van de warmte.

Wat kost het?
Een enkele sessie infraroodtherapie kost 30 euro. Als je van plan bent om vaker te komen, kan het voordeliger zijn om een 10-rittenkaart aan te schaffen. Een 10-ritten kaart kost 250 euro. Je kunt je sessie gemakkelijk inplannen via onze website: Return To Base.

Probeer het zelf!

Ben je nieuwsgierig geworden naar infraroodtherapie? Kom het zelf ervaren bij Weerfit! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je de vele voordelen van infraroodtherapie te laten ontdekken.