Oud collega Tjade aan het woord!

In 2015 heb ik stage gelopen bij Weerfit, toen nog aan de tussenlocatie op de Lipperkerkstraat. Deze tijd resulteerde later in mijn eerste baan als fysiotherapeut aan de Begoniastraat.

In 2018 ben ik naar Zürich (CH) verhuist om te kunnen genieten van de wintersportmogelijkheden en de bergen in de zomer.
Ik was klaar voor dit nieuwe avontuur en ik weet nog dat ik het achterlaten van Nederland niet heel erg vond, op mijn werk na…
Weerfit en goede vriend Job hebben in mij veel professionele nieuwsgierigheid ontwikkeld.
Dit heeft ertoe geleidt dat ik momenteel nog deeltijd als fysiotherapeut werk en daarnaast mijn eigen coaching bedrijf aan het opzetten ben.
De wil om me verder te ontwikkelen heeft me via orthomoleculaire geneeskunde en klinische psychoneuroimmunologie nu naar twee masters in neurowetenschappen en osteopathie geleidt. Niet snel tevreden zijn en grondige + uitgebreide analyses zijn thema’s die voet aan de grond hebben gekregen sinds mijn tijd bij Weerfit.

Het kennismaken met het bedrijf ging gepaard met veel zakelijk overleg tot in de late uurtjes van het uitgaansleven in Enschede.
Job en ik kwamen erachter dat we naast professionele gelijkgestemdheid op bourgondisch niveau ook een match waren. Dit werd overigens geuit in de gehele bedrijfscultuur. Wekelijks piekfijn verzorgde lunch, uitgebreide kerstdiners, fantastische bedrijfsuitjes en altijd aandacht voor het welzijn van het team waren belangrijke aspecten in de praktijk.
We deelden sport, studie, persoonlijke ontwikkeling en liefde voor goed eten en drinken met elkaar. Volgens mij is dit nog steeds de normale gang zaken.

Ik wens team Weerfit heel veel succes, geluk en ambitie in de komende jaren op weg naar het volgende jubileum.
Met veel plezier en dankbaarheid blik ik terug op de tijd die ik met de praktijk heb gehad.
Geregeld hebben Job en ik nog contact over studie, professionele en persoonlijke ontwikkeling waardoor er altijd nog een vruchtbare verbinding bestaat.
Voor wie nog meer wil weten over mijn bedrijf: www.supremehealthcoach.com.

Auf Wiederlüge!

Tjade

 2