De start van Weerfit

Ter ere van het 10 jarig jubileum van Weerfit vertellen we in 10 weken over het ontstaan, ontwikkelingen en toekomstvisie van de praktijk.
Deze 10 weken trappen we af met de start van Weerfit!

Oktober 2011 was het moment eindelijk daar. Na een prachtige reis door Vietnam werden de deuren van Weerfit voor het eerst geopend aan de C.J. Snuifstraat in Enschede.
Een praktijk aan huis. Twee leegstaande kamers werden omgedoopt tot de praktijkruimte van Weerfit. Een kamer als behandelruimte en andere als oefenzaal. 

Van jongs af aan wilde Job al fysiotherapeut worden en zat het zorgen voor anderen in zijn karakter. Het ondernemerschap zat hem ook al vroeg in het bloed.
Hij organiseerde als 3-jarige, drie verschillende verjaardagfeestjes. Een voor het kinderdagverblijf, een voor de kinderen uit de buurt en een voor de familie.
Eigenlijk was het toen al vanzelfsprekend dat hij zijn eigen praktijk zou beginnen. 

In 2006 beschreef Job in zijn afstudeerproject een plan voor een medisch centrum in Noorwegen:
de praktijk gelooft in behandelen en preventief trainen om een betere levensstijl aan te nemen en klachten in het dagelijkse functioneren te voorkomen.
Zijn motto is dan ook; “La kroppen gjør jobben!” of te wel “Laat je lichaam het werk doen!”

Een gezondheidsconcept waar er in een multidisciplinair team, van oa. Fysiotherapeut, Personal trainer, Orthomoleculair therapeut,
Mental Coach & Osteopaat een duurzaam resultaat gecreëerd kan worden voor de patiënten. 

Na een aantal jaren voor anderen te hebben gewerkt, zou Job zijn eigen praktijk gaan starten.
Op deze manier kon hij zijn eigen ideeën verwezenlijken en een plek creëren waarin hij zijn visie en kennis verder kon ontwikkelen.
Begin oktober 2011 was het eindelijk zover, Weerfit opende zijn deuren!

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! 

  • J. Weerstra