Vrouwenlijn ‘moederdag’

👩‍👧 Ieder kind heeft een moeder. Maar niet iedere moeder heeft een kind. 
Het ontroerde mij toen ik met @annabel_jeuring sprak over haar project ‘Ode aan geen Moederdag’ vanuit @geenmoederdag
Ze vertelde verhalen van vrouwen die geen moeder zijn om welke reden dan ook.

Echt een thema om aandacht aan te geven en te omarmen! Met hun initiatief #geenmoederdag maken ze dit op een hele mooie manier zichtbaar.

🙏 Wat betekent het voor een vrouw om wel of geen moeder te zijn? 
Welke gevoelens en emoties brengt dit mee in een leven van de vrouw? Welke invloed heeft dit in je vrouwenlijn? Voor iedereen is dit anders. Voor mij als moeder van drie kinderen (2 dochters) heeft mijn vrouwenlijn veel invloed op mijn leven. Zowel vanuit de rol; ik als dochter en ik als moeder.

👭 De relatie tot je moeder kan een hele mooie zijn maar ook lastig en kwetsbaar. 
Deze relatie bepaald in grote mate voor hoe jij het leven neemt en doorgeeft of in sommige gevallen niet. Vanuit beide perspectieven werkt de vrouwenlijn systemisch door in je leven. 

🎭  De gevoelens en emoties in de relatie met je moeder,
hebben effect op alle andere relaties zoals familie, vriendschap, liefde en werk. Je relatie met je moeder bepaald ook de plek die jij inneemt ten opzichte van anderen, hoe je geeft en neemt. Het bepaalt in grote mate hoe jij in het leven staat.

👩‍👩‍👧  De vrouwenlijn heeft een systemisch effect op je leven. 
Door hier inzicht te krijgen en bewust te zijn van hoe jij je verhoudt in je relatie met je moeder en voormoeders. Kun jij jezelf en je vrouwenlijn helen en versterken. 
Het laat je groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

👩  Dit verdient toch elke vrouw!

Wil je meer weten?
Kijk voor meer info https://weerfit.nl/methoden/coaching. Je kunt online een afspraak maken of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

~Maureen