Van stage naar werkplek

Bij Weerfit heb ik het afgelopen half jaar de vierdejaars eind stage kunnen lopen. De stage heb ik als zeer prettig, veilig en leerzaam ervaren.
Het laagdrempelige contact met het team zorgde ervoor dat ik mij goed open durfde te stellen en dingen te vragen die ik niet goed begreep.
Bij Weerfit wordt de oorzaak van een klacht een stuk breder bekeken dan vanuit de reguliere fysiotherapie, de mens als geheel in zijn bewegen en functioneren wordt hierin meegenomen.
Binnen het team versterken de collega’s elkaar in behandeling door verschillende specialisaties in te zetten waar nodig is. Dit resulteert een duurzamer resultaat voor de klacht.
Vaak is het gemakkelijk om aan te wijzen welke structuur aangedaan of pijnlijk is maar waar komt een klacht nou precies vandaan en wat houdt deze instant?
Door in de keten naar de biomechanisch de klacht te benaderen komt de oorzaak van de klacht vaak naar boven en wordt een behandeling doelgericht en effectief.  

Mijn stagebegeleiders Colin en John hebben mij dit en veel andere dingen laten inzien waardoor er een wereld voor mij is opengegaan.
De stage die ik hier heb gehad was super! De rust en aandacht die ze voor mij hebben gehad heeft ervoor gezorgd dat ik veel plezier heb gekregen in het vak.
Daarnaast hebben ze mij laten inzien wat voor mogelijkheden er liggen om door te groeien als therapeut.

Weerfit heel erg bedankt! 

Yannick

Door de uitmuntende inzet en groei die Yannick tijdens zijn stage heeft laten zien hebben we hem in december een contract aangeboden!

Yannick bedankt voor je inzet en veel plezier in het werkveld!

Team Weerfit.