Weerfit Coaching

Fit zijn is voor iedereen belangrijk! Fysiek, maar ook geestelijk. Wil jij weer in Balans komen? Weerfit Coaching kan je hierbij verder helpen. Als life- en loopbaan coach helpen wij je om jouw persoonlijke doelen te bereiken in het leven, studie of werk.

Stel jij jezelf wel de vraag?
  • Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe vind ik mijn passie?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal inzetten? 
  • Ik wil verandering! Hoe pak ik dit aan? 
  • Past het werk wat ik doe eigenlijk wel bij mij? 
  • Waar word ik door geïnspireerd? 
  • Hoe kan ik beter grenzen stellen? 
  • Waarom lukt het niet om bepaalde doelstellingen te bereiken?  

Wat is er nodig om je vraag beantwoord te krijgen?
Als life en loopbaan coach kunnen wij je ondersteunen om erachter te komen wat belangrijk voor je is. Het gaat erom dat je weet wat je, privé of zakelijk, wilt bereiken, waarbij wij je helpen en begeleiden in het bereiken van je doelstellingen zodat je een leven leidt dat ingericht is zoals jij dat graag wilt. Door hier bewust mee bezig te zijn ontdek je steeds meer kanten van jezelf en verruim je jouw keuzemogelijkheden, jouw vrijheid en jouw geluk.

Weerfit Coaching wordt sinds 2018 gerund door Maureen Weerstra. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als HR en Re- integratiespecialist bij een grote landelijke organisatie was de tijd rijp om voor mezelf te starten en onze krachten te bundelen binnen Weerfit. Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces van verandering naar gewenste doelen. Als coach werk ik zodanig, dat je het beste uit jezelf haalt. Vanuit een grote interesse in het levensproces van anderen zie en volg ik je proces. Ik laat de mens in zijn eigen kracht komen, door het ontdekken en gebruik maken van hun eigen mogelijkheden en talenten. Mijn passie is om de ander net dat stapje te laten zetten, waardoor jezelf verder kan.

Kunnen wij je helpen met het beantwoorden van de bovenstaande vragen of wil je meer weten over onze trajecten neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Linkedin.