Osteopathie en Sport

Weerfit Osteopathie heeft veel ervaring met het behandelen van (top)sporters. Osteopathie zorgt voor zowel het herstellen als het voorkomen van blessures. De behandeling van de osteopaat wordt op iedere sporter persoonlijk afgestemd. Onderzoek en behandeling richten zich niet alleen op de plek van de blessure maar op het gehele bewegingsapparaat. Bewegingsverlies ergens in het lichaam kan grote gevolgen hebben voor de sportprestatie. Het vergroot ook de kans op blessures. 

Bij Weerfit Osteopathie behandelen wij niet alleen sporters die blessures hebben maar ook sporters die hun prestaties willen verbeteren. Een paar graden meer mobiliteit of paar wattage kracht meer kan het verschil maken tussen de beste zijn of nummer 10. Door de nauwe samenwerking tussen de osteopaten, sportfysiotherapeuten en krachttrainers bij Weerfit Enschede kunnen wij een traject bieden die aansluit bij de wensen die jij als sporter nodig hebt.

Wil jij meer weten of de behandeling van sporters door onze osteopaten ? Stel ons gerust een vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van:

- voetballers 
- crossfit atleten
- roeiers
- schaatsers
- rugby atleten
- paardrijders
- judoka´s
- hardlopers

Wil je graag een afspraak maken ga dan naar onze Online agenda