Center Point Methode

Welkom bij Center Point Methode (CPM)

Bij Weerfit geloven we in innovatie en persoonlijke aandacht. Met trots introduceren we de Center Point Methode (CPM), een revolutionaire benadering in fysiotherapie en bewegingstraining. Deze methode, gericht op jouw unieke bewegingsvoorkeuren, brengt een nieuw perspectief op hoe je beweegt, functioneert en presteert.

Wat is CPM?

CPM gaat over jouw beweging. Het is een methode die jouw persoonlijke bewegingspatronen centraal stelt, ontworpen om je te helpen efficiënter te bewegen en beter te presteren.

Voor Wie?

CPM is voor iedereen die zijn of haar bewegingspotentieel wil maximaliseren - of je nu een professional in de gezondheidszorg bent, een sporter, of iemand die gewoon beter wil bewegen in het dagelijks leven.

Ons Cursusaanbod:

Ontdek onze uitgebreide cursussen over CPM, onderverdeeld in drie fasen. Elke fase is zorgvuldig samengesteld om je de kennis en vaardigheden te bieden die je nodig hebt om deze methode effectief toe te passen. Onze cursussen bestaan steeds uit 2 dagen intensieve scholing. Hieronder staan de verschillende onderdelen uitgelegd. 

1. CPM Basis: Deze cursus legt de grondslagen van de Center Point Methode uit. Deelnemers leren over de fundamentele principes van CPM, gericht op de wervelkolom en de basisbewegingspatronen. Deze cursus is essentieel voor een diep begrip van de methode.

2. CPM Extremiteiten: Deze cursus bouwt voort op de basis en richt zich op de toepassing van CPM op de extremiteiten. Deelnemers verkennen geavanceerde concepten en technieken voor het aanpakken van specifieke bewegingsuitdagingen in armen en benen.

3. CPM Training: In deze fase ligt de nadruk op de praktische integratie van CPM in training en therapie. De cursus combineert theorie met praktische oefeningen, gericht op het optimaliseren van de fysieke prestaties en algehele bewegingsefficiëntie.

Deze cursussen bieden een uitgebreid leertraject voor professionals die de Center Point Methode willen integreren in hun praktijk.

Contact:

Wil je meer weten over CPM of je aanmelden voor een cursus? Neem gerust contact met ons op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We helpen je graag verder op je pad naar beter bewegen!